Valaisija
Valaisija

Olet henkilö, joka valaisee maisemaani. Laakso, jossa asun, on muuttunut kultaiseksi pelloksi sinun avullasi, sinä rauhallinen, viisas ja ikuinen ystävä. Toivottavasti olet onnellinen, missä ikinä oletkaan. Kaipaan sinua hyvin paljon.

Raikas ajattelija
Raikas ajattelija

Liikut, kasvat ja kehityt nopeasti. Olet vapaa ja kirkas sielu raikkaalla asenteella. Loistat ja olet hyvin älykäs.

Rauhallinen toimija
Rauhallinen toimija

Olet tasapainoinen ja harmoniaa tuova ihminen. Missä oletkin, luot tyyneyttä ja rauhaa ihmisten kesken. Sinusta huokuu hyvyys, ja se näkyy teoissasi, puheessasi ja ajatuksissasi. Sinun kanssasi mieli rauhoittuu.

Loistaja pimeydessä
Loistaja pimeydessä

Olet pimeyttä valaiseva majakka kultaisella rannalla. Olet kuu kirkkaalla tähtitaivaalla, tummansininen yö, rauhallinen ja tasapainoinen. Olet nopea liikkeissäsi kuin kala meressä. Tarvitset vahvan kumppanin, samankaltaisen kalan rinnallesi.

Taistelija
Taistelija

Annat tunteidesi johdattaa sinua hyvin paljon. Olet kuin vedenalainen kasvi, joka liikkuu hyvin paljon valtavirtaa vastaan. Olet parhaimmillasi ongelma- ja kriisitilanteissa. Ihailen voimakkuuttasi.

Rohkea uudistuja
Rohkea uudistuja

Olet herkkä ja koko ajan liikkeellä, nopea muuttumaan ja siirtymään eteenpäin. Arvostan sinussa erityisesti selkeyttäsi, raikasta ja rohkeaa toimintaasi ja kykyäsi nähdä kokonaisuuksia sekä tehdä isoja päätöksiä.

Elämänmyönteinen ilontuoja
Elämänmyönteinen ilontuoja

Olet positiivinen ja hyvin elämänmyönteinen. Naurat paljon, ja sinussa on hyvää energiaa. Kanssasi on aina hyvä olla – sinulla on kyky tuoda esille ihmisten hyviä puolia.

Auttavainen introvertti
Auttavainen introvertti

Olet hyvin auttavainen, muita ihmisiä huomioon ottava ihminen. Olet introvertti, ja annat muiden ihmisten loistaa. Sinulla on erinomainen huumorintaju. Loistat omalla, hienolla tavallasi. Olet tyytyväinen elämään ja tasapainossa.

Vapaa sielu
Vapaa sielu

Olet luonnonlapsi, vapaa sielu, kaipaat vapautta ja samalla turvallisuutta. Olet kesytön taiteilija ja omaleimainen, et koskaan teeskentele. Sen takia olet minusta rohkea ja sen takia pidän sinusta niin paljon, ystäväni. Et ole valinnut helpointa tietä, mutta se johtaa sinut kauniiseen kotiin. Se koti on sinussa itsessäsi.

Hauras kehittyjä
Hauras kehittyjä

Olet kasvanut tukevalla pohjalla - samalla olet hauras, herkkä, läpikuultava ja ihana kuin nämä keltaiset kukat, jotka liikkuvat tuulessa, kestäen kaikkia olosuhteita.

Rauhallinen liikkuja
Rauhallinen liikkuja

Olet talo kauniilla, luonnollisella julkisivulla, puhtaalla, ihanalla mielellä, rehellinen ja hyvä, yhtä aikaa vanha ja nuori. Pidät hyvää huolta itsestäsi ja muista ihmisistä. Olet hyvin sosiaalinen ja avomielinen. Tarvitset paljon aikaa itsellesi. Osaat keskittyä erittäin hyvin ja pitkään. Olet tarkka siinä, mitä teet, ja sinulla on erinomainen oppimiskyky. Etenet rauhallisesti ja samalla määrätietoisesti.

turvallinen kuuntelija
turvallinen kuuntelija

Olet talo kauniissa puutarhassa, turvallinen paikka, jonne voin aina palata. Talossa tuoksuu kahvi, tuore rieska, mäntysuopa ja kirjat. Olet hyvä kuuntelija, tekevä ja huumorintajuinen. Talossa on tarinoita, ikuisuutta, lapsuutta, haikeutta.

mukava nautiskelija
mukava nautiskelija

Olet nautiskelija ja herkuttelija. Olet tarkka ruokasi suhteen – sinulle kelpaa vain tuoreet, korkealaatuiset raaka-aineet. Arvostat laatua hyvin paljon. Kun muut stressaavat, sinä käyt pienillä päiväunilla. Sinulla on rauhoittava vaikutus muihin. Olet hyvin tasapainoinen ja miellyttävä. Olen oppinut sinulta hyvin paljon.