20210825_130436.jpg

Hei ja tervetuloa!

 

Tavoitteenani on tarjota hienoja tuotteita ja palveluja hyvien hetkien ystäville. Hyvä hetki voi esimerkiksi syntyä nauttimalla taiteesta, käyttämällä kauniita esineitä tai syömällä herkullista, terveellistä ruokaa. 

Oma pieni yritys on ollut haaveenani lapsesta saakka ja nyt on oikea hetki ja elämänvaihe toteuttaa unelmani. Minua kiehtoo kaikki kaunis ja hyvä ja haluan sen jakaa muiden kanssa. 

 

Taide

 

Löydät sivulta Taide valokuvia tauluistani. Kuvat on järjestetty teemoittain. Osa alkuperäisteoksista on myös myynnissä verkkokaupassa. Kaupasta voit ostaa myös taidetuotteita tauluistani, kuten taidekortteja, julisteita ja mukeja.  

 

Herkkuja, kasvien siemeniä ja taimia sekä käsitöitä

 

Herkut valmistetaan marjoista, hedelmistä, yrteistä ja vihanneksista, jotka kasvavat puutarhassamme, kasvihuoneessamme ja pelloillamme. Viljelemme kasvejamme täysin ilman kemikaaleja käyttäen lannoittena ainoastaan omaa kompostimultaa. Klikkaa painiketta Makujen Puutarha, kun haluat lisätietoa valikoimastamme. Kausikalenteri päivittyy muutaman viikon välein. Voit noutaa tuoreita marjoja, hedelmiä ja kasviksia sekä taimia soittamalla numeroon 0400-687791 (Lena), 050-5633771 (Juha) tai lähettämällä viestiä osoitteeseen makujenpuutarha@gmail.com. Teen tilauksesta myös vuodenaikaan sopivia kimppuja ja kransseja. Tarjolla on myös vuodenaikaan sopivia leivonnaisia. 

Tekstit

Tämän otsikon alta löytyy julkaisuluettelo (publications) sekä tiedot julkaisuistani, jotka liittyvät hyvinvointiin, merkityksellisyyteen, viestintään, kulttuurienväliseen kommunikaatioon ja pedagogiikkaan. Löydät sieltä myös linkin blogiini.

Blogissani käsittelen merkityksellisyyttä sekä kauneuden ja ilon aiheista - puutarhoja, ihmisiä, ilmiöitä, hetkiä, esineitä, eläimiä, tiloja ja pieniä, hienoja arjen yksityiskohtia.

Ajankohtaista

Kohdasta "Ajankohtaista" löytyy kalenteri, josta saat tietoa tulevista näyttelyistäni sekä myyjäisistä ja tapahtumista, joihin osallistun. 

Verkkokauppa

Myyn verkkokaupassani taidetta ja taidetuotteita kuten postikortteja, julisteita ja mukeja. Lisäksi tarjolla on myös hilloja ja hyytelöitä omista marjoista ja hedelmistä. Myyntiin on tullut lokakuussa myös kasvien siemeniä, kuivattuja yrttejä ja herkkunäkkileipää. 

Yritykseni on perustettu syksyllä 2021. Olen koulutukseltani filosofian tohtori (pohjoismainen filologia/ käännöstiede). Lisäksi olen suorittanut pedagogiset opinnot (60op) ja rehtoriopinnot (60op) ja opiskellut mm. myös kuvataidetta 35op, filosofiaa 6oop, slavistiikkaa 60op, psykologiaa 60op sekä hallintotieteitä 25op. Olen työskennellyt lehtorina, yliopettajana ja rehtorina, kouluttajana ja kirjailijana.